Dragi clienti si viitori clienti,

De obicei sectiunea "despre noi" a unui site cuprinde informatii standard despre activitatea unei societati, despre echipa si alte promisiuni care se fac fata de potentialii clienti.

Dupa lungi discutii cu echipa Alg Insurance Group le-am cerut permisiunea ca aceasta sectiune sa o compun Eu.

Cine sunt eu?

Sunt client Alg Insurance Group si am vrut sa fac parte din persoanele care vorbesc obiectiv despre activitatea acestor tineri. Primul impact cu aceasta echipa a fost unul atipic. Pe scurt: am facut rost de numarul lor de telefon prin intermediul unei cunostinte comune. I-am contactat la o ora la care alte persoane mi-ar fi facut cadou un cod al bunelor maniere pentru a citi capitolul legat de orele la care ai putea da un telefon. Era undeva intr-o noapte de vineri in jurul orei 22:00 cand, rebela fiind constatasem ca vreau sa plec la mare, dar nu am RCA. Surprinzator mi s-a raspuns la telefon, mi s-a facut un calcul si mi-a convenit si pretul. In jumatate de ora aveam polita de asigurare si am putut pleca in siguranta la mare. Acest fapt se intampla undeva in luna iunie a anului 2011. De atunci a trecut aproape un an si pot spune ca nu m-au dezamagit si cu siguranta nici nu o vor face.

Pot spune ca sunt persoana care a avut incredere in proiectul lor inca din momentul in care au pus bazele acestuia. I-am vazut seriosi, optimisti, veseli cu o incredibila dorinta de a invata si a intra pe acest drum al anteprenoriatului si mai ales cu o rara orientare fata de nevoile clientului. Increderea mi-a fost sporita in momentul in care am aflat ca sunt parteneri ai unuia dintre cei mai mari si seriosi brokeri din tara: Safety Broker.

Ulterior am aflat ca au o experienta de peste patru ani in asigurari de tip non-life si ca isi propun sa vina in sprijinul clientilor cu cele mai bune oferte RCA, CASCO, LOCUINTE, dar si alte tipuri de asigurari de care ai putea avea nevoie. Contrar politicii de business din ziua de azi, am constatat ca iti ofera cele mai ieftine tarife si te si consiliaza atunci cand ai de incheiat orice tip de asigurare.

Ii recomand si ii sustin pentru ca sunt tineri si au avut curajul de a renunta la confortul oferit de ideea de a-si primi salariul la fiecare sfarsit de luna si si-au sacrificat "portofelele" pentru a se afla printre cei care vor sa fie anteprenori.